In verpleeghuis De Heikant in Wehl is corona aangetroffen.
Volledig scherm
PREMIUM
In verpleeghuis De Heikant in Wehl is corona aangetroffen. © ROBIN UTRECHT

Uitbraak corona in verpleeghuis Wehl ondanks vaccinaties

WEHL - Verpleeghuis De Heikant in Wehl is getroffen door een uitbraak van corona. Van de 29 bewoners zijn 12 besmet geraakt, terwijl het merendeel van de bewoners gevaccineerd is. Sensire laat weten dat de meeste besmette bewoners milde klachten hebben.

14 reacties

 • Johannes Sennahoj

  2 jaar geleden
  Dus..... kop van het artikel suggereert dat je na vaccinatie geen (drager) meer kunt zijn van het virus. En dat is NIET waar. Het vaccineren zorgt er voor dat de druk op de zorg afneemt omdat men dan mildere klachten heeft en een opname niet meer nodig is. Risico’s zijn dus nog altijd afwezig. Had liever gelezen dat er nu ruim 5.100.000 mensen gevaccineerd zijn.en er 12 drager zijn, in quarantaine gaan en ziekenhuisopname uitblijft. We hebben behoefte aan positief ipv........ “zie je wel....”
 • Andrew Jakobs

  2 jaar geleden
  Zo zie je maar weer hoe goed dat vaccin dus werkt, maargoed, zoals ook gezegd, het zorgt wel voor mindere gevolgen van de besmetting bij risicogroepen, precies zoals de griepprik dat doet.
 • Hanne

  2 jaar geleden
  Honderd procent eens met Gerrit! De overbevolking + veel te veel dieren zoals de bio-industrie die hoognodig moet stoppen!!!!
 • Laurien Veldman

  2 jaar geleden
  @Frans Bonnes Dat is pertinent onjuist. Als je gevaccineerd bent (met een echt vaccin, en niet de huidige vaccins) kun je nooit meer ziek worden van de ziekte in kwestie (uitzonderingen daargelaten). Je kunt daarna alleen nog ziek worden van een gemuteerde versie van de betreffende ziekte. De huidige vaccins maken je niet immuun maar verzachten enkel de symptomen. Dat is compleet iets anders.
 • gerrit lenten

  2 jaar geleden
  Zo'n virus ontstaat niet voor niks, wereld is zwaar overbevolkt en dit is gewoon een natuurlijke ruiming, niks geks aan, gebeurt bij alle dieren.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem