ILLUSTRATIEF - Een illustratieve weergave van een spuit en medicijnflesjes met een vaccin voor COVID-19. Minister Hugo de Jonge koopt samen met Duitsland, Frankrijk en Itali' 300 miljoen doses van een Brits vaccin waarvan nog moet worden aangetoond dat het werkt en veilig is.
Volledig scherm
PREMIUM
ILLUSTRATIEF - Een illustratieve weergave van een spuit en medicijnflesjes met een vaccin voor COVID-19. Minister Hugo de Jonge koopt samen met Duitsland, Frankrijk en Itali' 300 miljoen doses van een Brits vaccin waarvan nog moet worden aangetoond dat het werkt en veilig is. © Rob Engelaar

Vaccinatieangst of vertrouwen in eigen afweer: regio twijfelt over preventief spuitje tegen corona

DOETINCHEM/ OPHEUSDEN - Terwijl de wereld snakt naar een vaccin tegen het coronavirus, blijkt dat een aanzienlijk deel van de Nederlanders, zeker ook in deze regio, twijfelt of ze zich wil laten vaccineren. 

17 reacties

 • 007

  6 maanden geleden
  Mensen met liefde voor hun familie nemen een prikje.
 • theo

  6 maanden geleden
  Als het zo is als sommigen van ons het een gewone griep vinden word ik rijk en heb ik alle onderzoekers bij de neus.Dan moet een jaarlijkse griepprik de oplossing zijn bedankt mensen jullie zijn goede dokters, de mensen dan die het een gewone griep vinden 
 • Titus

  6 maanden geleden
  Komt er weer een ander virus voor in de plaats, en dan?  
 • theo

  6 maanden geleden
  Je kunt je toch ook laten vaccineren als je besmet word met dit virus hoef toch niet als je het niet hebt of wel 
 • Simpel

  6 maanden geleden
  Verdiep je eerst maar eens in de inhoud van vaccins en hoe de overheid die controleert. Je zal schrikken.  Daarnaast muteert ieder virus. Het vaccin is dan op basis van welke variant? En als slechts minder dan 1% ziek wordt na besmetting. Is dit vaccineren dan noodzakelijk? Zou daar die 1% mee geholpen zijn of zou deze hoe dan ook ziek worden door bijvoorbeeld de griep?
 1. FIOD valt vanwege 6 ton aan faillissementsfraude huizen binnen in Ede, Doetinchem en gemeente Beuningen

  FIOD valt vanwege 6 ton aan faillisse­ments­frau­de huizen binnen in Ede, Doetinchem en gemeente Beuningen

  DOETINCHEM/ EDE - De Fiod heeft donderdag drie woningen doorzocht in Doetinchem, Ede en de gemeente Beuningen, in het kader van een strafrechtelijk onderzoek naar faillissementsfraude en witwassen. De dienst heeft drie verdachten op de korrel die vermoedelijk 600.000 euro hebben onttrokken aan inmiddels failliete boedels. De schulden binnen de faillissementen zijn opgelopen tot ruim 5 miljoen euro.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

 2. Samenvatting | Vitesse - ADO Den Haag
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Vitesse - ADO Den Haag

  19 januari

Achterhoek