Volledig scherm
PREMIUM
De rotonde in de N316 ter hoogte van Zeddam wordt vernieuwd. © Google Streetview

Veel vertraging op N316 in juni: weg naar Zeddam dicht, bij Keijenborg maar één rijstrook open

ZEDDAM/ KEIJENBORG - Automobilisten op de provinciale weg N316 van en naar Doetinchem hebben in juni last van werkzaamheden op twee delen van de weg. Het stuk tussen Doetinchem en Zeddam wordt tussen 3 en 14 juni afgesloten voor het het verkeer. De weg wordt opnieuw geasfalteerd, de rotonde bij Zeddam wordt vernieuwd, er wordt gewerkt aan bushaltes en in de berm worden betonstroken aangelegd.

Volledig scherm
Aan weerszijden van de Kruisbergseweg bij Keijenborg worden nieuwe bushaltes gebouwd. © Google Streetview

Bij Keijenborg wordt op 3 juni begonnen met de bouw van twee nieuwe bushaltes aan weerszijden van de weg. Die vervangen de huidige abri’s aan de Hengelosestraat aan de rand van het dorp. De bus kan zo over de provinciale weg blijven rijden, wat volgens Arriva tijd scheelt: ‘Door de routewijziging gaan meer dan zeshonderd reizigers erop vooruit qua reissnelheid en comfort’, aldus de vervoerder. Tijdens de bouw van de haltes blijft steeds één rijstrook open, het werk is 28 juni klaar.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Massale vechtpartij in centrum Doetinchem: politiehond grijpt verdachte, agente gewond en vier arrestaties
    UPDATE en VIDEO

    Massale vechtpar­tij in centrum Doetinchem: politie­hond grijpt verdachte, agente gewond en vier arresta­ties

    DOETINCHEM - Een massale vechtpartij in het centrum van Doetinchem heeft afgelopen nacht tussen 3.00 en 4.00 uur voor veel tumult gezorgd. De politie rukte uit met meer dan twintig wagens en zo’n 50 agenten om de knokpartij te beteugelen. Ook twee politiehonden werden ingezet. Een agente raakte lichtgewond doordat op haar werd ingetrapt. Vier mannen zijn opgepakt.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek