Volledig scherm
PREMIUM
Transportondernemers Arno Stockhorst (links) en Stockhorst sr. laten CU-europarlementarier Peter van Dalen de plek zien waar de bewaakte parkeerplaats met overnachtingsmogelijkheid naast het bedrijfsterrein van Isseltrans wordt aangelegd. © dG

Veilig parkeren én overnachten voor chauffeurs net over de grens

ISSELBURG/DOETINCHEM - De Doetinchemse transportondernemer Arno Stockhorst werkt bij zijn bedrijf in Isselburg aan een bewaakte parkeerplaats voor zestig vrachtwagens. Daar moet ook een overnachtingsplek voor dertig tot veertig chauffeurs bij komen.

Zijn combinatie van parkeerplaats en motel moet in 2020 openen. Het ligt volgens de eigenaar van transportbedrijf Isseltrans op een goede plek, vlakbij de A3 Arnhem-Oberhausen en dicht bij de Nederlandse grens bij Dinxperlo en Gendringen.

Met zijn initiatief komt Stockhorst tegemoet aan de opdracht van de Europese Unie om de internationale transportsector méér bewaakte parkeerplaatsen aan te bieden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek