Wanya Lin-Chou en zoon Roderik (midden) in feestelijke stemming.
Volledig scherm
PREMIUM
Wanya Lin-Chou en zoon Roderik (midden) in feestelijke stemming. © Jan Ruland van den Brink

‘Verzadiging dreigt’ na de komst van de grootste horecazaak van Doetinchem

DOETINCHEM - Met 280 zitplaatsen is restaurant Mingle, dat vandaag opent, in een klap de grootste horecazaak in de binnenstad van Doetinchem. Bovendien is een pand ingevuld dat vier jaar leeg stond. Maar dijt de horeca in het centrum niet te veel uit?

7 reacties

 • Gin

  1 jaar geleden
  Walhalla blijft natuurlijk gewoon Amsterdam :) maar inderdaad, voorlopig nog niet uitgekeken. Ik werk niet in Doetinchem, en ken nog vrij weinig mensen, dat scheelt ook wel. Misschien voor jou een idee om ook te gaan verhuizen? ;)In ieder geval, het is vrijdag! Borrel en shoptijd in onze stad! Fijne avond alvast
 • Piet Paaltjes

  1 jaar geleden
  ik weet niet hoor, ik ben 38 geboren en getogen in Doetinchemals je uit een dorp komt is Doetinchem inderdaad het walhalla.wacht maar tot je erop uitgekeken bent en je niet langer geprikkeld word door het aanbod.
 • Gin

  1 jaar geleden
  Ik kom uit een dorp een half uur verderop. Sinds dit jaar woonachtig in Doetinchem. Wat een verademing om hier te wonen. Voor mij keus genoeg qua winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Ik trek heel voorzichtig een conclusie dat ik alleen maar de oudere garde hoor klagen over het centrum. Teveel aan dit, te weinig aan dat. Wees eens trots op Doetinchem! 
 • Sjakie

  1 jaar geleden
  Concurrentie is goed. Houdt de andere scherp als een fileermes :-))
 • Theo

  1 jaar geleden
  ha ha ha, ik ben een echte acherhoeker en ben ook wel eens in doetinchem gaan eten. leuk, maar nooit meer. Ik heb er niets te zoeken, en heb d'r niks verlore, laat ik het zo op zn achterhoeks zeggen...

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'
  Play

  IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'

 2. Agenten zoeken naar slachtoffer van beroving in Sonsbeekpark
  Play

  Agenten zoeken naar slachtof­fer van beroving in Sonsbeek­park

Achterhoek