Henk Overgoor met achter hem de foto van de wedstrijd De Graafschap -Feijenoord waarop Guus Hiddink hem verlost van het ingeslikte gebit. Een van de verhalen uit Veur Altied...
Volledig scherm
Henk Overgoor met achter hem de foto van de wedstrijd De Graafschap -Feijenoord waarop Guus Hiddink hem verlost van het ingeslikte gebit. Een van de verhalen uit Veur Altied... © Theo Kock

Voorstelling ‘Veur altied...’ over de Graafschap online gezet

VIDEODOETINCHEM - Theatervoorstelling ‘Veur Altied, een prijzenkast vol verhalen’ is dit weekeinde te zien op het Youtube kanaal van De Graafschap. De voetbalclub heeft de volledige voorstelling online gezet om supporters een hart onder de riem te steken in deze coronatijden.

De voorstelling zorgde vorig jaar voor een volle bak in schouwburg Amphion en vertelt het verhaal van 65 jaar De Graafschap. Met medewerking van onder andere Sjoerd Weikamp, Rogier Meijer, Cor Peitsman, Domien Esselink en Raymond Willemsen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek