In Wehl gaan militairen helpen met het zetten van de boosterpik. In Arnhem gebeurt dat al, zoals te zien is op deze foto.
Volledig scherm
PREMIUM
In Wehl gaan militairen helpen met het zetten van de boosterpik. In Arnhem gebeurt dat al, zoals te zien is op deze foto. © Rolf Hensel

Vroeg uit de veren voor de boosterprik: vaccineren in de Achterhoek begint al om 06.30 uur

WEHL - Achterhoekers die de komende tijd een boosterprik willen halen, moeten daarvoor mogelijk vroeg uit bed. De GGD voert het tempo fors op en begint daarom al om 06.30 uur met prikken. Het zetten van vaccinaties gaat vervolgens door tot 22.00 uur.

10 reacties

 • Rob van Kampen

  5 maanden geleden
  Ik ben het helemaal eens met Cecilia en Pim…hopelijk wordt dit wel geplaatst door de GLD, want eerdere commentaren worden niet geplaatst..
 • Jan Bergmans

  5 maanden geleden
  Wel bijzonder dat de reparatie prikjes nu worden verscheept in gewone kartonnen dozen en niet meer zwaar gekoeld enzovoort .... Tsja, wat zou er in zitten vraag je je dan af en ja Ceciel, die prikjes hebben vele bijwerkingen en Pim, val mensen die anders denken ook niet lastig zou ik zeggen.
 • Ceciel Buijser

  5 maanden geleden
  Je wilt liever een infectie dan een injectie, @Jan? Vacc-weigeraars zijn hardnekkig van mening dat een gezond lichaam een coronabesmetting best aankan. Maar nee. Voorbeelden te over: die profvoetballer die drie weken op de IC in coma heeft gelegen, de sportschoolhouder en zijn zoon die overleden c.q. een compleet wrak geworden is, een goede vriendin van 25 die 4x per week 80 kilometer op de racefiets ging en nu geen deuk meer in een pakje boter slaat. @Jan Bergmans, je houdt jezelf voor de gek.
 • Pim Willemsen

  5 maanden geleden
  Tja Jan Bergmans, iedereen moet weten dat u het zo goed voor uzelf op orde heeft. Dat u de wijsheid in pacht heeft, en dat u voor covid 19 onverslaanbaar bent. Dream on. Maar val mij en anderen niet lastig met uw evangelie.
 • Mattie Veld

  5 maanden geleden
  Jan ik gun niemand een infectie, dus prikken, dát doe je pas voor de ander!
 1. Ex-doelman Rondeel (27) nieuwe keeperstrainer De Graafschap; Susebeek vertrekt na 26 jaar bij Superboeren
  PREMIUM

  Ex-doel­man Rondeel (27) nieuwe keepers­trai­ner De Graafschap; Susebeek vertrekt na 26 jaar bij Superboe­ren

  Jordy Rondeel (27) is vanaf volgend seizoen de keeperstrainer van De Graafschap 1. De voormalig reservedoelman van de Doetinchemse eerstedivisionist, nu hoofd jeugdscouting en keeperstrainer bij de jeugdopleiding, volgt Robert-Jan Zoetmulder op, die naar de jeugdopleiding van PSV vertrekt. De Superboeren nemen na bijna 26 jaar ook afscheid van keeperstrainer Edwin Susebeek.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek