Frans Langeveld geeft in september 2016 een ruikertje en een oorkonde aan Rienko Rutgers (rechts). De eigenaar van Rutgers Milieu werd in het zonnetje gezet omdat hij met zijn bedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bood. Archieffoto: Theo Kock
Volledig scherm
PREMIUM
Frans Langeveld geeft in september 2016 een ruikertje en een oorkonde aan Rienko Rutgers (rechts). De eigenaar van Rutgers Milieu werd in het zonnetje gezet omdat hij met zijn bedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk bood. Archieffoto: Theo Kock © theo kock

Waar was wethouder Frans Langeveld in de gifvatenaffaire?

DOETINCHEM - Kost de gifvatenaffaire in Doetinchem iemand de kop? Woensdagavond buigt de raad zich voor het eerst over het vernietigende rapport over de kwestie. Deze vraag komt in elk geval aan de orde: waar was verantwoordelijk wethouder Frans Langeveld?

2 reacties

 • Hans Blom

  1 maand geleden
  De klokkenluider is ontslagen , en de wethouder blijft gewoon zitten hoe kan dit #dtv
 • Katie Willems

  1 maand geleden
  Duidelijk een voorbeeld van bestuurders met oogkleppen op. Ze zien alleen wat ze willen zien en voor het overige wenden ze zich af of graven zich in. Slappe hap!
 1. Al varend dromen over (on)mogelijkheden van de Oude IJssel; strandjes, mangrovebossen en dijkwoningen
  PREMIUM
  5

  Al varend dromen over (on)mogelijkheden van de Oude IJssel; strandjes, mangrove­bos­sen en dijkwonin­gen

  Dromen over een nieuwe toekomst voor de Oude IJssel. Met strandjes, nieuwe natuur, extra jachthavens en wie weet zelfs te bevaren tot in Duitsland. Gemeenten en waterschap Rijn en IJssel hebben daarvoor de handen ineengeslagen. Heemraad Berend Jan Bussink van het waterschap Rijn en IJssel en wethouder Ben Hiddinga van Oude IJsselstreek vertellen over de (on)mogelijkheden, al varend over de Oude IJssel.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Grote politiecontrole rond fruithandel Hedel na nieuwe schietincidenten
  Play

  Grote politiecon­tro­le rond fruithan­del Hedel na nieuwe schietinci­den­ten

 2. Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger
  Play

  Klopjacht op inbreker in Arnhem, verdachte verstopt zich in aanhanger

Achterhoek