De teststraten van de GGD in de Achterhoek, zoals hier in Winterswijk, zijn ook tijdens de feestdagen open voor mensen die zich willen laten testen op corona.
Volledig scherm
PREMIUM
De teststraten van de GGD in de Achterhoek, zoals hier in Winterswijk, zijn ook tijdens de feestdagen open voor mensen die zich willen laten testen op corona. © Jan Ruland van den Brink

Waarschuwing: ‘Hou corona buiten de deur en kruip niet bij elkaar met kerst’

AALTEN/ DOETINCHEM - Kruip niet bij elkaar met kerst. Dat is de boodschap van Mark Boumans, Otwin van Dijk en Anton Stapelkamp, vlak voor de feestdagen. De burgemeesters van Doetinchem, Oude IJsselstreek en Aalten zagen afgelopen week het aantal corona-infecties in hun gemeenten enorm stijgen.

1 reactie

 • Rock Witten

  3 weken geleden
  Voordat je bij elkaar "kruipt" met de Kerst moet je toch een test kunnen afnemen, vraag waar kun je die kopen, krijgen, bestellen? Die betaalde voetballers "kruipen" op en over elkaar en liggen elkaar bijkans op de bek na een doelpunt en spugen maar in het rond en na de wedstrijd duiken ze de kleedkamer in en onder de douche. Nogmaals waar kan ik zo'n Coronatest kopen en ga mijn familie eerst testen voordat we een gezellig Kerstdiner hebben met 15 personen. Alleen eten en drinken verder niets.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

 2. Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
  Play

  Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven

Achterhoek