Ties Temmink
Volledig scherm
PREMIUM
Ties Temmink © Jan van den Brink

Wetenschapper Ties ketent zichzelf vast in kolenmijn: ‘Klimaatcrisis vele malen groter dan coronacrisis’

het gesprekHij ketende zich vast in een kolenmijn en loopt mee in klimaatprotesten. Maar bovenal zet Ties Temmink (32) zich actief in voor herstel van de bodem onder onze voeten . ,,We roepen al vijftig jaar dat het fout gaat, maar die kreten zijn uitgehold.’’

4 reacties

 • Pieter-Jan Hulsbosch

  4 maanden geleden
  T Lamme waar heeft u het over? Lezen is niet uw sterkste punt namelijk. Deze wetenschapper is namelijk 32 jaar en doet onderzoek naar de kwaliteit van de bodem. En wat klimaat betreft, zo snel als het nu aan het veranderen is, is nog nooit in de geschiedenis voorgekomen. Bij lange niet.
 • T Lamme

  4 maanden geleden
  Het klimaat varieert van koud naar heet en weer naar koud, etc. etc. al honderden miljoenen jaren lang. Probeer dat te begrijpen en luister niet naar een 18 jarige “deskundige”. De mensheid is wel een bedreiging, de 8 miljard mensen blijven maar toenemen in aantal en vervuilen de aarde. Wij gaan ten onder in ons eigen vuil.
 • Ankie Bronckhorst

  4 maanden geleden
  Hij heeft helemaal gelijk. Er is een grote kentering nodig en dat besef moet nog doordringen bij een groot deel van de bevolking en vooral ook de politiek.
 • Hans Jacobs

  4 maanden geleden
  Geweldig inspirerend
 1. Ex-doelman Rondeel (27) nieuwe keeperstrainer De Graafschap; Susebeek vertrekt na 26 jaar bij Superboeren
  PREMIUM

  Ex-doel­man Rondeel (27) nieuwe keepers­trai­ner De Graafschap; Susebeek vertrekt na 26 jaar bij Superboe­ren

  Jordy Rondeel (27) is vanaf volgend seizoen de keeperstrainer van De Graafschap 1. De voormalig reservedoelman van de Doetinchemse eerstedivisionist, nu hoofd jeugdscouting en keeperstrainer bij de jeugdopleiding, volgt Robert-Jan Zoetmulder op, die naar de jeugdopleiding van PSV vertrekt. De Superboeren nemen na bijna 26 jaar ook afscheid van keeperstrainer Edwin Susebeek.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek