De fitnesstoestellen aan de Eduard Schilderinkstraat zijn een hangplek voor jongeren. Daarachter de school waar het in de avonduren niet altijd pluis is.
Volledig scherm
PREMIUM
De fitnesstoestellen aan de Eduard Schilderinkstraat zijn een hangplek voor jongeren. Daarachter de school waar het in de avonduren niet altijd pluis is. © theo kock persfotografie

Wijkbewoners Overstegen bekogeld met eieren en mandarijen door ‘treiterende’ hangjeugd

DOETINCHEM - Eieren en mandarijnen kregen buurtbewoners én handhavers dinsdagavond op zich af in de Doetinchemse wijk Overstegen. Na twee weken relatieve rust is de overlast terug. 

6 reacties

 • DeStadswesp

  1 jaar geleden
  40 uur taakstraf staat hiervoor
 • Johann utBroamt

  1 jaar geleden
  aanpakken dat tuig en spreek de ouders hier ook over aan. er dient niet langer getolereerd te worden, dat de jeugd het tegenwoordig voor het zeggen heeft.
 • theo

  1 jaar geleden
  Leg ze over de knie geef ze een pak ransel laat ze werken dan vervelen ze zich niet
 • Claude Sac

  1 jaar geleden
  Politie en handhavers laten zich bekogelen door puber jochies?Tijd voor burgerwacht!
 • theo

  1 jaar geleden
  Het is toch te gek om los te lopen sluit ze gewoon een weekend op en pak die ouders ook aan laat ze flink betalen voor de schoonmaak van de straat en ruiten.Wat is dit toch van watjes land dat niks mag als wij vroeger een wout aan zagen komen was het rennen nu steken ze hem rustig over hoop ( wout is politieagent ) voor de genen die dit niet weten

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

Achterhoek