Bart van den Bovenkamp (vooraan) en Wim Wisselink haalden donderdag een coronaprik bij de mobiele prikpost van de GGD in de sporthal van Hogeschool Iselinge in Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart van den Bovenkamp (vooraan) en Wim Wisselink haalden donderdag een coronaprik bij de mobiele prikpost van de GGD in de sporthal van Hogeschool Iselinge in Doetinchem. © Theo Kock

Wim en Bart halen alsnog een coronaprik: ‘Wil spontaan een terrasje kunnen pakken’

DOETINCHEM - De GGD trekt de Achterhoek door met mobiele vaccinatielocaties. Donderdag werd er geprikt in de gymzaal van Hogeschool Iselinge in Doetinchem.

6 reacties

 • gejah nijman

  12 maanden geleden
  beste mensen, ik weet ook niet wat het vaccin in de toekomst doet. Maar door het vaccineren in nederland hebben wij geen polio, mazelen en rode hond meer. En dat zijn niet de meest onschuldige aandoeningen. Ook bij covid kun je echt langdurig ziek zijn. Dus kies verstandig en vaccineer. Het is geen drang maar wel een dringend advies. Dit is goed voor iedereen. Zo komen wij er vanaf.
 • Ruud Eskes

  1 jaar geleden
  Beste Rob. Het gaat er niet om of je er hinder van ondervind. Het gaat erom dat vaccineren met steeds meer met dwang en drang wordt afgedwongen.
 • Gijs Eeps

  1 jaar geleden
  En de Gelderlander helpt weer graag mee om de propaganda aan de man te brengen
 • Rob Veenvliet

  1 jaar geleden
  Wim en Bart goede keus! Ben zelf op vakantie geweest in Duitsland en daar moet je altijd nog een mask op in winkels en je corona app laten zien bij bezienswaardigheden. B.v. Kasteel bezoek. Ook moet je nog steeds je gegevens noteren. Het ging snel en het belast echt je vakantie niet. Veel plezier gehad.
 • Ruud Eskes

  1 jaar geleden
  De mensen zonder ruggengraat. Precies de doelgroep waar de overheid op nog met deze ‘dwang en drang-campagne’…

In samenwerking met indebuurt Doetinchem