Venema Media
Volledig scherm
PREMIUM
© Venema Media

Windpark Doetinchem moet 35.000 inwoners van stroom voorzien

DOETINCHEM - Het geplande Windpark Doetinchem moet 30.000 tot 35.000 inwoners van stroom voorzien. Dat vertelde Jorick Messink, projectleider namens Green Trust, woensdagavond tijdens een digitale informatieavond over het plan.

17 reacties

 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  heeft de gemeente wel een probleem? laten die het gewoon welgevallen, dat zij de problemen moeten oplossen, die het landsbestuur eigenlijk dient op te lossen.
 • Richard Diepeveen

  1 maand geleden
  Beste Mensen, deze informatieavond gaf een zeer eenzijdige weergave van alle positieve effecten voor de Gemeente, de grondbezitter en de project eigenaar. De gemeente lost “haar” klimaat probleem hiermee op zoals al in 2009 afgesproken… , de grondbezitter lost zijn begrotingsproblemen op… en de projectontwikkelaar wordt rijk. Echter de nadelen en impact voor de omwonenden werden weggewuifd of niet belicht. Alles onder het mom van participatie. http://www.tegenwindoudeijssel.nl
 • Jan Nuvens

  1 maand geleden
  @Coen, mij hoor je iets klagen over windenergie, volgens m ik j ben jij de dappere strijder tegen windmolens.
 • Coen Heveling

  1 maand geleden
  @ Jan Nuvens: de echte Nimby woont meestal in de stad of het dorp. Met zwaarwegende reden die voor het buitengebied niet lijken te gelden, houden ze windturbines uit het stadspark. Jammer dat die Nimby’s juist de buitengebiedbewoners voor Nimby uitmaken.
 • Jan Nuvens

  1 maand geleden
  Tja, en ook hier weer de zure "Not in my backyard" reacties. We willen allemaal een beter milieu, maar tegen elk voorstel en plan dat wordt gemaakt om iets te doen komt wel weer een belangengroepje bezwaar maken. Wees eens eerlijk, zeg gewoon dat je maling hebt aan komende generaties en dat je alleen eigenbelang nastreeft. Niet echt prijzenswaardig maar in elk geval eerlijk.
 1. De Graafschap laat lichte tekenen van herstel zien na rampweek: ‘We hebben mentaliteit getoond’
  PREMIUM
  8

  De Graafschap laat lichte tekenen van herstel zien na rampweek: ‘We hebben mentali­teit getoond’

  UTRECHT - Hangend en wurgend, piepend en krakend én bovenal op karakter heeft De Graafschap in de jacht op promotie naar de eredivisie weer een stap in de goede richting gezet. Met de 0-1 zege bij Jong FC Utrecht, drie dagen na de blamerende nederlaag tegen FC Dordrecht (0-3) en het eerdere verlies bij NAC Breda (3-1), is een sportieve crisis weer even afgewend. Maar met een zwaar programma voor de boeg blijft de druk op de Doetinchemse club onverminderd groot.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

 2. Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein
  Play

  Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein

Achterhoek