Van links naar rechts Louis van Andel, Paul Wiendels, Gabi Hunter en Miranda Hesselink-Grootbod in de Catharinastraat in Doetinchem.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts Louis van Andel, Paul Wiendels, Gabi Hunter en Miranda Hesselink-Grootbod in de Catharinastraat in Doetinchem. © Jan Ruland van den Brink

‘Winkels Doetinchem moeten elke zondag open kunnen’

DOETINCHEM - Moeten winkels straks – als corona achter de rug is – elke zondag open kunnen in het centrum van Doetinchem? Of is die ene koopzondag op het eind van de maand genoeg? Corona verandert ook inzichten, zo blijkt. 

4 reacties

 • J.M. Horst

  2 maanden geleden
  Als Doetinchem wil blijven groeien en in anderen plaatsen zijn de winkels ook open op zondag, dan is dit een logische optie.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  2 maanden geleden
  Geef dan elke winkel die gelegenheid, ook buiten het centrum zijn winkels, ook die willen dit misschien wel. Ook zij betalen gemeentelijke belastingen ect. Dus waarom zij niet?
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  gewoon door de week en op zaterdag de mensen kunnen maar eenmalig hun centen uitgeven. en dat kan echt elke dag 52 weken in het jaar. het is dus gewoon weer een centen kwestie.
 • Willy Wortel

  2 maanden geleden
  Wil de winkelier in Doetinchem wat verdienen dan moeten ze zondags wel open, dan is het parkeren gratis. Zo werkt dat in de Achterhoek.

In samenwerking met indebuurt Doetinchem

 1. Rijd met ons mee over de gloednieuwe Europaweg
  Play

  Rijd met ons mee over de gloednieu­we Europaweg

 2. Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwagen in Ede
  Play

  Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwa­gen in Ede

Achterhoek