Volledig scherm
Politie houdt de wacht bij de Masjid al Noor-moskee in Christchurch. © AFP

Sterren betuigen steun na aanslagen Christchurch: ‘Mijn hart huilt’

Sterren hebben via social media hun steun betuigd aan het Nieuw-Zeelandse Christchurch. Bij aanslagen op twee moskeeën kwamen zeker 49 mensen om. ,,Sorry voor alle verloren levens en voor alle betrokkenen", twittert Boy George.

,,We zijn bij jullie, we zien jullie en we zullen samen vechten tegen de witte suprematie en de islamofobie totdat we allemaal bevrijd zijn van angst’’, schrijft Will & Grace-actrice Debra Messing. ,,Denkend aan alle vernielde levens en gemeenschappen, waar honderden bij elkaar kwamen voor de vrijdaggebeden", twittert Star Trek-acteur George Takei.

Ook Nederlandse sterren zijn geschokt door het nieuws. ,,Mijn hart huilt man. Waar gaat de wereld heen’’, zegt rapper Boef op Instagram. ,,Wat een drama.. :-(", twittert Luuk Ikink. Nikkie de Jager deelt op Twitter een gebrokenhartemoji.

  1. RTL 4 en SBS 6 weten niet te scoren met cabaret en films

    RTL 4 en SBS 6 weten niet te scoren met cabaret en films

    De kijkcijferlijst van Stichting KijkOnderzoek wordt gedomineerd door programma's van NPO 1. Maar liefst de eerste zes plekken van de lijst werden bezet door de publieke zender. RTL 4 en SBS 6 hadden het een stuk moeilijker. Beide zenders wisten de miljoengrens niet te slechten. De cabaretvoorstelling van Phillipe Geubels moest het op prime time bij RTL met 648.000 kijkers doen. SBS 6 koos voor de film San Andreas en boeide daar 494.000 kijkers mee.