Volledig scherm
PREMIUM
© nvt

DDP dreigt familie Derks met kort geding over poort: Achilles wil jubileum op Heikant vieren

GROESBEEK - Dutch Dairy Products (DDP) zal de familie Derks nog deze week schriftelijk vragen om de toegangspoort aan de Cranenburgsestraat tot sportcomplex De Heikant van Achilles '29 open te maken. Mocht de familie daar niet op ingaan, dan zal DDP dit verzoek in kort geding aan de rechter voorleggen.

Dat zegt Marcel Schiphorst, de woordvoerder van DDP, de firma van Booking.com-miljonair Kees Koolen, die achter het sportcomplex van Achilles ‘29 de mega-kippenfarm bezit.

DDP wil hier een melkfabriek gaan beginnen en zegt recht van overpad te hebben vanaf de Cranenburgsestraat over de Heikant tot aan de kippenfarm. De familie Derks ligt overhoop met de voetbalclub en heeft de poort afgesloten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Gesthuizen mist volwassenheid bij NEC

    Gesthuizen mist volwassen­heid bij NEC

    ROTTERDAM - Voor de plek op de ranglijst had de deceptie op Woudenstein voor NEC geen gevolgen. De ploeg bleef door de resultaten op de andere velden achtste, maar met die mededeling dat er dus geen man overboord was, hoefde je gisteravond niet aan te komen bij François Gesthuizen. ,,Dat is mij te gemakkelijk’’, zei de trainer met een gezicht dat op onweer stond. ,,Dit was onze laatste kans om in de race voor de tweede periode te blijven. Dan moet je volwassen spelen. Dit soort wedstrijden winnen.’’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.