Medewerkers van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk: 'Wij knokken tegen corona. Knokken jullie voor het behoud van een volwaardig SKB?'
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk: 'Wij knokken tegen corona. Knokken jullie voor het behoud van een volwaardig SKB?' © Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Personeel SKB ziekenhuis Winterswijk eist eigen ondernemingsraad

WINTERSWIJK - Medewerkers van het SKB willen een eigen ondernemingsraad voor het Winterswijkse ziekenhuis. Desnoods wordt die via de rechter afgedwongen.

Nu het SKB niet langer met het Slingelandziekenhuis wil samenwerken en er een onderzoek loopt naar ontvlechting, wil het personeel weer een eigen ondernemingsraad.

Als groep medewerkers van het SKB voelen wij ons niet langer vertegenwoordigd door de huidige gemeenschappelijke ondernemingsraad van de samenwerkende ziekenhuizen Slingeland en Koningin Beatrix, kortweg Santiz', schrijven de medewerkers aan directeur Bijar Altalabani, lid van de raad van bestuur van Santiz en sinds kort verantwoordelijk voor het SKB. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek