De coronamaatregelen vragen deze Kamerverkiezingen extra aandacht voor de veiligheid en gezondheid van kiezers en stembureauleden. In Arnhem wordt ook gestemd voor een afvalreferendum.
Volledig scherm
De coronamaatregelen vragen deze Kamerverkiezingen extra aandacht voor de veiligheid en gezondheid van kiezers en stembureauleden. In Arnhem wordt ook gestemd voor een afvalreferendum. © Venema Media

Arnhem is klaar voor ‘feest van de democratie’ en afvalrefendum

ARNHEM - Arnhemse kiesgerechtigden kunnen in de derde week van maart op coronaveilige manier stemmen op 74 stembureaus. Onder de 23 nieuwe locaties zijn de Pathé-bioscoop nabij station Arnhem Centraal en de voormalige Koepelgevangenis in de wijk Lombok.

  1. Er is één ding waar ik in 2021 reikhalzend naar uitkijk: Het referendum

    Er is één ding waar ik in 2021 reikhal­zend naar uitkijk: Het referendum

    Er is één ding waar ik in 2021 reikhalzend naar uitkijk. Er is sprake van gepopel. Werkelijk, ik sta te popelen. Voor het pebliciet. De volksraadpleging. Het referendum. Mijn eeuwige dank gaat uit naar de SP, de partij die uit een volstrekt triviaal object als een afvalcontainer een referendum heeft weten te peuren. De wereld staat in brand en wij mogen ons in maart buigen over de vraag hoe groot onze afvalzakken mogen zijn.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.