Afvaldump rond een container in de Arnhemse wijk Kronenburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Afvaldump rond een container in de Arnhemse wijk Kronenburg. © DG

De vervuiler betaalt in Arnhem? Niet helemaal

5 vragen en antwoordenARNHEM - De afvalrekening valt in Arnhem hoger uit, dit jaar. En mogelijk ook daarna. Vijf vragen over een spraakmakende kwestie.  

6 reacties

 • C.A.B. Kusters

  3 dagen geleden
  Nu nog de vuilniswagen laten terugkeren, om maandelijks "gratis" het grofvuil op te halen. Dat scheelt een hele hoop extra illegale vuildumpingen naast de containers. O ja, zou fijn zijn wanneer op de Willem Beijerstraat allebei de containers voor "restafval" weer teruggeplaatst zouden worden. Deze zijn al maanden allebei buitengebruik. Voor een hoop ouderen is het ver lopen naar de dichtsbijzijnde "restafval" container! Prachtig dat we weer gaan naar open containers 60 liter en nascheiding!
 • Theo Janssen

  2 weken geleden
  Gelukkig kunnen mijn kinderen uit andere gemeenten ,waar je per zak afval moet betalen, hun afval weer meenemen als ze in Arnhem op bezoek komen en hier gratis storten . Scheelt ze veel geld ! Namens de kinderen (en ook een aantal niet-Arnhemse collega's ) : dank u wel !
 • Hans de deGraaf

  2 weken geleden
  Deze advertentie werd u aangeboden door de gemeente Arnhem. Want we hebben nog niet genoeg geld uitgegeven aan een afvalsysteem, wat vooraf al kansloos was omdat het merendeel van de bevolking het niet accepteerde. Het fiasco ligt overigens aan u volgens uw Groen Links wethouder, omdat u weigerde het DIFTAR-principe te begrijpen.
 • Loex Well

  2 weken geleden
  Vergeet even niet de 400.000 euro voor het kleinere vakken lassen van de ondergrondse containers. Volledig onnodig uitgegeven geld door de juf van GroenLinks. En wat gaat het kosten om ze weer in oude staat te maken..
 • heijden

  2 weken geleden
  We zijn niet allemaal zo met het milieu begaan als jij. Treurig dat jij andere mensen jouw wensen wil opleggen. Bovendien is al jaren bekend dat afval scheiden in de fabriek veel efficiënter is dan dat de burgers het zelf doen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Arnhem e.o.