De provincie Gelderland plaatste waarschuwingsborden op parkeerplaatsen Hogewei en 't Kempke (foto) langs de A325 om het illegaal dumpen van afval tegen te gaan. ,,Het effect was tijdelijk.”
Volledig scherm
PREMIUM
De provincie Gelderland plaatste waarschuwingsborden op parkeerplaatsen Hogewei en 't Kempke (foto) langs de A325 om het illegaal dumpen van afval tegen te gaan. ,,Het effect was tijdelijk.” © DG

Huisvuil en matrassen langs A325; provincie Gelderland gaat controleren en bekeuren

ELST - Wie afval dumpt op de parkeerplaatsen langs de A325 tussen Arnhem en Nijmegen loopt vanaf nu het risico op de bon geslingerd te worden. De provincie Gelderland, beheerder van de rustplaatsen ’t Kempke en Hogewei bij Elst, is de rotzooi zat en stuurt controleurs op pad. De boete kan oplopen tot 400 euro.

8 reacties

 • A. Van der mast

  9 maanden geleden
  Wij Nederlanders zijn goed bezig om ons land te verzieken,borden moeten plaatsen om geen vuil te dumpen naast containers,zijn wij zo dom aan het worden dat je dat zonder die borden niet snapt
 • H van Marwijk

  9 maanden geleden
  Gemeente Lingewaard werkt helaas niet met een pasje , en je betaald de hoofdprijs in de milieustraat . Gelukkig hebben we familie in de Overbetuwe met pasje brengen we het netjes daar naar toe voor een nette prijs in de milieustraat .
 • Jan den Tien

  9 maanden geleden
  De vervuiler betaalt. Op zich prima. Maar dan is vervuilen alleen voor de elite weggelegd. Als minimumlijder is het dan wel verleidelijk om je afval te dumpen. Niet goed te praten maar tja.. Als overheid moet je daarop inspelen. Wel lastig voor die potloodlikkers maar denk eens out of the box.
 • H van Marwijk

  9 maanden geleden
  In Lingewaard betaal je 80 € om een matras te storten , dit zijn abnormale bedragen maar het is ook geen stijl om afval overal te dumpen . Wij wonen bij een natuur gebied met parkeerplaats en dus ook afval bakken , daarin en naast wordt iedere dag huisafval gedumpt . Maar geen handhaver die hier naar kijkt ??
 • Arthur Reijmer

  9 maanden geleden
  Geen 10 euro, maar wel auto kunnen rijden!

Betuwe