Volledig scherm
PREMIUM
Een mooi beeld van de Airborne Wandeltocht van 2018: veteranen delen handtekeningen uit tijdens een rondrit door Oosterbeek. © Rolf Hensel

Zes tot acht hoogbejaarde veteranen en recordaantal deelnemers verwacht bij Airborne Wandeltocht

OOSTERBEEK  - De organisatie van de Airborne Wandeltocht op zaterdag 7 september in Oosterbeek houdt dit jaar rekening met de komst van een recordaantal deelnemers en belangstellenden. 

,,De ervaring leert dat tijdens jubileumjaren van de herdenking van de Slag om Arnhem veel meer mensen komen”, stelt marsleider Wilma Luckel. ,,Dat is nu zeker het geval bij de 75e herdenking van Operatie Market Garden.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenleving’
    PREMIUM

    Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenle­ving’

    ARNHEM - Haar hele woonkamer in de Arnhemse wijk Schuytgraaf ademt Melissa. De kaars op tafel met haar portret draagt de tekst: ‘Uit ons leven, niet uit ons hart'. In de kast staat een grote foto en aan de wand hangt een geschilderd portret van de selfie die Melissa Ulrich ooit maakte. Een lachend onbezorgd gezicht, liggend in het gras. ,,Die heeft ze gemaakt in de Efteling op 5 mei 2006. Nog geen drie weken later was ze dood, vermoord", zegt moeder Madelein Weyling.

Arnhem e.o.