Volledig scherm
Tal van verswaren gaat de container in. © William Hoogteyling

Alle koelwaar moet weg bij de Albert Heijn

CULEMBORG - Alles moet weg. Winkelwagens vol met koelwaar zijn vanochtend de container in gegaan bij de Albert Heijn in Culemborg. De waar is te lang niet gekoeld en dus moet alles weg, laat een medewerker van de Albert Heijn weten. 

Ook veel andere winkels hebben schade door de stroomstoring. Slagers en supermarkten hebben allemaal op eigen manier opgelost.  Bij de Plus-supermarkt in Culemborg zijn de schappen met vlees inmiddels ontruimd.  Andere winkels hebben tijdig andere maatregelen weten te nemen. 

Schade

Bij de Albert Heijn in Geldermalsen valt het mee met de schade, denkt teamleider Martijn de Lang, die schat dat het eerder honderden dan duizenden euro's zullen zijn. De winkel moest een uur eerder dicht toen de stroom uitviel. Koelverse producten als vleeswaren en salades zijn weggegooid. ,,Maar de diepvries bleef koud genoeg. We hebben ook een noodaggregaat, dat scheelt." De winkel is dinsdagochtend weer gewoon open.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland