Volledig scherm
Bløf-zanger Paskal Jakobsen overweegt tijdens het concert op Appelpop zijn gitaar in het publiek te gooien. Raphaël Drent

Nieuwe namen Appelpop: Bløf na vier jaar terug op Tielse Waalkade

TIEL - Appelpop heeft vier nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor 2018: BLØF, MY BABY, Yungblud en The Overslept zijn in Tiel te zien op ‘de afsluiter van het festivalseizoen’. 

Eerder werden Chef’Special, Golden Earring, Wulf, Jeangu Macrooy en TRAUDES al aangekondigd voor de gratis 27e editie op 7 en 8 september.

*Lees verder onder de foto

Volledig scherm
Blof © Persfoto

In de 26 jaar dat BLØF bestaat was het bijna elk jaar raak met ofwel een prijs ofwel het scoren van een hit. De meest recente hit ‘Zoutelande’, die de band ook opnam met de Vlaamse zangeres Geike Arnaert, stond begin dit jaar wekenlang aan de top van zowel de Nederlandse als de Vlaamse hitlijsten. BLØF stond vaker op het podium op de Waalkade, de laatste keer was in 2014.

MY BABY noemt de organisatie van Appelpop 'één van die acts die je een keer live gezien moet hebben'. ,,Eenmaal op het podium betovert deze band het publiek direct met hypnotiserende beats, prachtige vocalen en meeslepende melodielijnen’’. 

Volledig scherm
My Baby © Persfoto

De rebelse Yungblud maakt een catchy mix van pop, soul, ska, beats en punk. Met lyrics die omschreven worden als ‘suburban poetry’.

Volledig scherm
Yungblud © Persfoto

De jonge honden van The Overslept willen de ‘old school pop punk’ nieuw leven in blazen. Ze maken gretig gebruik van de hedendaagse rockmuziek en 80’s invloeden. 

Volledig scherm
The Overslept © Persfoto
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland