Volledig scherm
Caroline Westendorp © Lori Linstruth

Caroline Westendorp is nieuwe presentatrice Appelpop

TIEL - Caroline Westendorp is de nieuwe presentatrice van festival Appelpop. Ze zal acts als Racoon, de Staat en Davina Michelle aankondigen. 

Westendorp is oud-zangeres van metalband The Charm The Fury en radiopresentatrice bij KINK.  Presentator Harry Rienmeijer nam vorig jaar na 24 jaar afscheid van Appelpop. Programmeur Roderick Udo: ,,De enige manier om iemand op te volgen die zo lang het gezicht van het festival was, is iets heel anders doen.” 

De nieuwe presentatrice stond enkele jaren geleden met The Charm The Fury al eens op het podium van Appelpop. Nadat de band vorig jaar uit elkaar ging, verruilde Westendorp het podium voor een baan bij KINK. Op dit radiostation presenteert ze de ‘heavy’ show vol gitaarmuziek. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Drie oorlogsfoto's Rivierenland in de race voor landelijke tentoonstelling, keuze van de Commissaris sneuvelt

    Drie oorlogsfo­to's Rivieren­land in de race voor landelijke tentoon­stel­ling, keuze van de Commissa­ris sneuvelt

    TIEL/ZOELEN/CULEMBORG - Van de jonge Siem die op de trein naar Zweden wacht tot de Culemborgse synagogekoster die weer opduikt: ook in Rivierenland zijn bijzondere oorlogstaferelen vastgelegd. Drie ervan zijn nog in de race voor een plekje in de tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's. Opvallend: de keus van Commissaris van de Koning John Berends, de Tielse ‘puinexpres’, is gesneuveld in de publieksronde.

Rivierenland