Volledig scherm
PREMIUM
Patrick en Chantak Hol van Krol Reizen verzorgen al jarenlang het transport van Appelpop festivalgangers van camping naar festivalterrein en terug. © Foto Raphael Drent

Dit stel regelt de Appelpop-bussen: ‘Op de terugweg zit iedereen bij elkaar op schoot’

TIEL - Patrick en Chantal Hol rijden en coördineren al jaren de pendelbussen die ‘Appelpoppers’ van festivalterrein naar -campings vervoeren. Het echtpaar is het er unaniem over eens: ,,Festivalpubliek is totaal anders dan uitgaanspubliek: veel relaxter.”

Reden er pakweg 15 jaar geleden tijdens Appelpop enkel wat taxi’s en taxibusjes op de bonnefooi, heden ten dage zijn er strak geoliede pendelbusdiensten, die het Tielse bedrijf Krol Reizen voor zijn rekening neemt.

 ,,We werken gedurende festivalweekend met zo’n 15 tot 20 chauffeurs, die dit vaak het leukste weekend vinden om te werken. En dat is het ook”, aldus Krol-manager Patrick Hol.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Drie oorlogsfoto's Rivierenland in de race voor landelijke tentoonstelling, keuze van de Commissaris sneuvelt

    Drie oorlogsfo­to's Rivieren­land in de race voor landelijke tentoon­stel­ling, keuze van de Commissa­ris sneuvelt

    TIEL/ZOELEN/CULEMBORG - Van de jonge Siem die op de trein naar Zweden wacht tot de Culemborgse synagogekoster die weer opduikt: ook in Rivierenland zijn bijzondere oorlogstaferelen vastgelegd. Drie ervan zijn nog in de race voor een plekje in de tentoonstelling De Tweede Wereldoorlog in 100 foto's. Opvallend: de keus van Commissaris van de Koning John Berends, de Tielse ‘puinexpres’, is gesneuveld in de publieksronde.

Rivierenland