Ansichtkaart uit 1950 van Hotel Du Passage met een verwijzing naar 'Ruime parkeergelegenheid' bij Musis Sacrum. De enorme Verkade-reclame op het dak is door de uitgever even 'weggepoetst'.
Volledig scherm
PREMIUM
Ansichtkaart uit 1950 van Hotel Du Passage met een verwijzing naar 'Ruime parkeergelegenheid' bij Musis Sacrum. De enorme Verkade-reclame op het dak is door de uitgever even 'weggepoetst'. © Gelders Archief 1500-4453

Hotel Du Passage, bekend van de enorme reclame op het dak voor Verkade-biscuits

Arnhem voor eeuwigIn de rubriek Arnhem voor eeuwig beschrijft Peter Bloemendaal aan de hand van oude foto's het leven in Arnhem in vroeger dagen. Vandaag een pand dat veel oudere Arnhemmers zich vast en zeker nog zullen herinneren: Hotel Restaurant Café Du Passage op de hoek Stille Hoek en de Velperbinnensingel. Met de enorme reclame voor Verkade-biscuits op het dak, die er al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw op stond.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.