De Arnhemse vestiging van Vroom & Dreesmann in 1973.
Volledig scherm
PREMIUM
De Arnhemse vestiging van Vroom & Dreesmann in 1973. © Gelders Archief

Nooit meer een bakkie doen in het V&D-restaurant aan de ‘Stille Hoek’ van het Velperplein

Arnhem voor EeuwigIn de rubriek ‘Arnhem voor eeuwig’ beschrijft Peter Bloemendaal, oud-journalist van de Arnhemsche Courant, aan de hand van een oude foto het leven in Arnhem in vroeger dagen.

2 reacties

 • TomAatje

  6 maanden geleden
  Als ex-Arnhemmer die nu in de Achterhoek woont, qua reisafstand precies tussen Enschede en Arnhem in, ga ik veel liever een dagje shoppen in Enschede. Mooie stad, veel winkels en veel parkeergelegenheid (en geen achterlijke singel). Eigenlijk voldoet zelfs Winterswijk al voor 95% aan een middagje shoppen. Veel knusser en gezelliger dan Arnhem. 
 • Burger Zorgzaam

  6 maanden geleden
  Arnhem is als winkelstad vakkundig kapot gemaakt door de afsluiting van de Singels, daarna het vertrek van de middenstand en afgelopen jaren het bertrek van de Warenhuizen. Opkomst internet, ook een rol maar gemeente heeft niets gedaan om stad te redden. Nu alleen maar zeer matige winkels, ongeintetesseerde tieners die winkels runnen en pop up stores en oneidig veel vieze wettenten. Vuile stad ook, ouderen kunnen op de natuursteen bestrating niet lopen ook. Armoede troef Arnhem.  25 jaar geleden nog in top 5 winkelsteden nu armzalig provinciestadje, komt nooit meer goed.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Arnhem e.o.