'Hans van M. wilde dat mensen over zijn daad zouden spreken'

OSS/BEMMEL - ,,'Vanavond gaat het gebeuren!'. Dat zei Hans in de laatste uren voor zijn zelfmoordactie. We hebben 2,5 uur op de bank op hem zitten inpraten, maar hij was vastbesloten." Dat verklaren Hilda en Wim* uit Oss tegenover De Gelderlander,.  

Hilda en Wim schakelden de politie in zodra hun vriend Hans van M. dinsdagavond voor het laatste de deur van zijn woning in Oss achter zich had dicht getrokken. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elster tieners veroveren online kerstbomenhandel in regio
    VIDEO

    Elster tieners veroveren online kerstbomen­han­del in regio

    ELST - Steeds meer gaat online en wordt thuis bezorgd: van boodschappen tot speelgoed, van de wasmachine tot schoenen. ,,Dus waarom de kerstboom niet’’, vroegen Bart Mathijssen en Julian Macleane uit Elst zich hardop af. Dus trekken de twee 18-jarige de ondernemersschoenen aan en verspreiden komend weekend in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen 50.000 flyers. In de hoop zoveel mogelijk kerstbomen achter de voordeuren te krijgen.

Betuwe