De laatste tijd was het juist rustig in Veldhuizen: ‘Het is geen probleemwijk’

De grote reeks autobranden vannacht in de Edese wijk Veldhuizen A is opmerkelijk. Het was de laatste tijd juist rustig in de wijk, aldus bewoners, de gemeente Ede en jongerenwerkers. 

7 reacties

 • Janneke - Jans - van der Tas

  4 dagen geleden
  Het laatste dat in mij op zou komen is iemand een spiegel voor houden, maar zeg nou zelf, wat moeten wij, ingezetenen van de gelukkigste gemeente van Nederland, ons gezegend prijzen dat wij ook in Ede- Zuid een brandweerkazerne hebben. Een team van vrijwilligers : deze 15 helden helpen Ede uit de brand. Juist tegen deze kazerne worden snoeiharde "maatregelen" genomen: ze moeten sluiten. Nogmaals, ik wil niemand een spiegel voor houden, maar bedenk héél goed wat je met onze redders in nood doet!!
 • Gerrit Louter

  5 dagen geleden
  Ja het is altijd z,on rustige en nette wijk..... die maarzo een gedeelte van de Efteling zou kunnen zijn , daar barst het n.l ook van de sprookjes...
 • Mattie Veld

  5 dagen geleden
  Daar hebben we Jan ook weer. Die probleemjeugd was er zonder corona ook wel geweest, dus je reactie slaat nergens op.
 • Sjors Boymans

  5 dagen geleden
  Nee is geen probleem wijk. Komt al jaren in het nieuws omdat het zo’n leuke gezellige wijk is waar nooit iets gebeurd.
 • Jan Bergmans

  5 dagen geleden
  De Edese burgemeester komt met maatregelen.... Tsja die zul je dan in het hele land moeten nemen.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Ede

De Vallei