Riechedly Bazoer verwerkt de teleurstellende 0-0 tegen hekkensluiter ADO Den Haag.
Volledig scherm
PREMIUM
Riechedly Bazoer verwerkt de teleurstellende 0-0 tegen hekkensluiter ADO Den Haag. © Pro Shots / Paul Meima

Vitesse in mineur naar de bekerfinale: ADO blijkt met ‘mislukte spruitjesvoetbal’ toch de gevreesde struikelwedstrijd

ARNHEM - De blik kan op De Kuip. Op de Dennenappel. Maar Vitesse zet in mineur de jacht in op de KNVB-beker. Na een totaal onnodig en vooral ook dramatisch gelijkspel (0-0) tegen de armetierige hekkensluiter ADO Den Haag staan de Europese ambities in competitieverband weer zwaar onder druk. De Arnhemse club heeft een reddingsboei uitgegooid naar achtervolger Feyenoord.

2 reacties

 • Tinus Timmerman

  1 maand geleden
  Het grote manco is de arrogantie van sommige spelers. Ze zijn zich te bewust dat ze kwaliteit hebben, waardoor ze het overzicht verliezen. Te vaak schoten van 25-30 mtr. ipv. de combinatie aangaan. Teveel spelers in de 16 waardoor er geen ruimte is. Daarbij de gedachte, 'we zijn goed dus krijgen we ook wel het geluk dat we scoren'. Sommige spelers moeten weer gaan beseffen dat ze goed zijn dankzij hun medespelers. Alleen dan kunnen ze hun eigen kwaliteiten tonen. Iets minder arrogant dus.
 • Tony Versluis

  1 maand geleden
  Verdedigend staat Vitesse goed, aanvallend laat het al een geruime tijd zien dat Vitesse niet beschikt over afmakers. Ze scoren moeizaam. Bero die nog altijd de voorkeur geniet bij de trainer, bakt er niets van in de punt van de aanval. vorige wedstrijd 2 penalty's nodig om te winnen....
 1. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en eerste divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en eerste divisie

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Vitesse gaat hard onderuit tegen Sparta Rotterdam

  7 mei