Aram maakt mensen graag mooi

BetuwenarenOoit wil Aram Salih (28) zijn eigen kapperszaak beginnen. Vooralsnog heeft hij het nog erg naar zijn zin in Gendt, waar hij twee dagen per week werkt. De andere drie dagen knipt en scheert hij in Arnhem. 

Volledig scherm
Aram Salih © Erik van 't Hullenaar

,,Ik heb vier jaar geleden mijn diploma gehaald op het Rijn-IJssel. Daar zat ik met alleen maar vrouwen in de klas‘’, zegt hij lachend. ,,Ik vind het leuk om mensen mooi te maken.”

De zaak in Gendt is een echte barbier, waar naast hoofdhaar ook aandacht is voor baarden. ,,Er komen hier bijna alleen maar mannen. En een paar vrouwen, maar die willen het dan kort.” 

De trends in de haarmode, momenteel nog steeds met name het ‘opscheertje’, vinden hun weg sneller in Arnhem dan in Gendt. ,,Dat is het verschil tussen een stad en een dorp. Maar ook in Gendt willen veel jongens nu een kort opscheertje. Het is moeilijker dan het lijkt, je bent er toch een half uur mee bezig.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe