Bep en Frits vieren een maand lang feest in hun supermarkt

BetuwenarenHet is een feestelijke maand voor Bep en Frits van Woudenberg. Hun supermarkt in Valburg bestaat 5 jaar en dat wordt gevierd. Zo krijgen klanten een attentie. Wat dat is, verklappen ze nog even niet.

Voordat ze de kleine supermarkt overnamen, had het echtpaar een groentewinkel aan de Hoogtsestraat met veel producten uit de buurt, zoals Betuws fruit. Ook in hun supermarkt hechten ze waarde aan streekproducten. 

Daarom verkopen Bep en Frits vlees van keurslager Willem Bor uit Opheusden en brood van bakkerij ’t Kraayennest. ,,We zijn niet de grootste, maar proberen in de beperkte ruimte wel een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Mensen komen vaak bij ons als ze iets zijn vergeten, of voor een kleine boodschap.”

Volledig scherm
Bep en Frits van Woudenberg. © Gerard Burgers
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Overvallers stel 150 merkzonnebrillen bij opticien Elst en vluchten in ‘lichtkleurige’ Renault Captur
    update | video

    Overval­lers stel 150 merkzonne­bril­len bij opticien Elst en vluchten in ‘lichtkleu­ri­ge’ Renault Captur

    ELST - Bij de ramkraak op Rolf Brillen in Elst hebben de overvallers in de nacht van woensdag op donderdag 150 merkzonnebrillen weggegrist. Ze snelden vervolgens weg in een lichtkleurige Renault Captur. De totale waarde van de buit bedraagt volgens eigenaar Rolf Nieuwenhuis circa 20.000 euro. ,,Heel vervelend allemaal, maar gelukkig is er alleen sprake van materiële schade."

Betuwe