Volledig scherm
Susan Ketelaars (links) en Myrthe Roze. © Gerard Burgers

Betuwenaren: Myrthe en Susan zitten in een grapjesklas

ELST - Myrthe Roze en Susan Ketelaars uit Elst zitten vanaf dit jaar bij elkaar in de klas. 

„Het is wel apart, ik begon in een andere klas dit jaar en in die klas moet ik ook weer mijn boeken inleveren. Ik ben daar rond de eerste toetsperiode uit gepest. Maar de klas waar ik nu zit is gelukkig veel leuker”, vertelt Myrthe. Susan vult haar aan: „Ja, ik vind onze klas ook leuk er zitten naar mijn mening alleen maar aardige mensen in. Plus het is echt een grapjesklas. We hebben echt grappen die het hele jaar al meegaan. Ja, zoals die met die olifantentekening, vertel dat eens”, spoort Myrthe aan. „Nou, ik probeerde ooit eens een engel te tekenen, maar ik kan totaal niet tekenen. Dus zag iemand daar een olifantenhoofd in. Sindsdien is het een grapje geworden.”

BETUWENAREN
De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto's van Erik van 't Hullenaar, Rolf Hensel, Gerard Burgers of Marc Pluim

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe