Betuwenaren: Spannende vakantie

Patrick Sluiter (47) en zijn kinderen Catootje (9) en Job (7) gaan een spannende vakantie tegemoet.

 „We gaan voor het eerst met onze eigen camper naar Zuid-Frankrijk. Hiervoor hadden we een vouwwagen, maar dat vond ik zo'n gedoe. Een caravan zet je neer en dan heb je ook meteen wat”, legt Sluiter uit. Hij kijkt ernaar uit, maar ziet ook het onbekende. „Zo'n caravan vraagt om een hele andere manier van rijden.” Dochter Catoote kijkt om een andere reden uit naar de spannende vakantie „Ik mag voor het eerst in een eigen tentje slapen.” De familie geniet tijdens de vakantie met vrienden van het campingleven. Sluiter: „Voor de kinderen is die ruimte en vrijheid op een camping heerlijk.” Ze hebben maar één eis: „Een zwembad!”

Volledig scherm
Patrick Sluiter met dochter Catootje en zoon Job . © Gerard Burgers

BETUWENAREN
De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto's van Erik van 't Hullenaar, Rolf Hensel, Gerard Burgers of Marc Pluim

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe