Volledig scherm
Vera Hendriks (links) en Simone van Leeuwen. © Gerard Burgers

Betuwenaren: Huissense zon heeft de voorkeur

HUISSEN - Vriendinnen Vera Hendriks (55) en Simone van Leeuwen (49) kennen elkaar al zeker 20 jaar. 

„We hebben elkaar ontmoet op de voetbalvereniging in Doornenburg. Onze kinderen zaten in hetzelfde team. Zij zijn inmiddels hun eigen weg gegaan, maar wij zijn altijd bevriend gebleven”, zegt Hendriks. Regelmatig gaan ze samen op stap. „We fietsen een stuk en pakken daarna een terrasje”, vult Van Leeuwen aan. „Met een drankje en een hapje in de zon kletsen, dat is het echte vakantiegevoel.” Huissen is de perfecte locatie voor een vriendinnen uitje. „De mensen, de gezelligheid, de winkels en de terrasjes.” Big Fish en Bar Lekker zijn favoriet. „Wij zitten liever in de zon in Huissen, dan op een terras in Arnhem of Nijmegen.”

BETUWENAREN
De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto's van Erik van 't Hullenaar, Rolf Hensel, Gerard Burgers of Marc Pluim

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe