Billy van Hans Grob knuffelt graag

BetuwenarenGENDT/BEMMEL - Hans Grob (57) uit Gendt loopt met zijn hond Billy door Bemmel.  ,,Billy is erg lief, maar soms denkt hij dat hij een poedel is", zegt Grob. ,,Hij houdt namelijk erg van knuffelen."

Betuwenaren
De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto's van Erik van 't Hullenaar.

Grob heeft altijd Duitse herders gehad, maar ook eens een cockerspaniël. ,,Dat was niets. Hij had een kort geheugen en moest altijd nadenken als we hem riepen."

Hij komt vaak in Bemmel, waar zijn vrouw vandaan komt. Volgens Grob is het in Gendt prachtig wonen. Toch gaat hij liever naar Bemmel om te lunchen. ,,In Gendt is het meer: we drinken thuis wel een kopje koffie", zegt hij. Als hij buiten kan zitten, gaat Billy mee.

In Bemmel doet hij weleens boodschappen, deze keer zijn dat bloemen. ,,Daarna ga ik langs bij bakker Milder voor tompoucen."

Volledig scherm
Hans Grob met Billy. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe