Volledig scherm
Dionne van Soest © Erik van 't Hullenaar

'Centrum is nu drukker'

BETUWENAREN,,Voor de nieuwe brugklassers van het Over Betuwe College (OBC) in Elst is de introductieweek begonnen. Nu zijn ze bezig met een vossenjacht. De leerlingen moeten 32 opdrachten vervullen. Vijf docenten zijn verkleed. De leerlingen moeten raden welk vak ze geven", zegt Dionne van Soest (27) uit Wijchen.

,,Aan de Chinese parasol, de aardbol en het vlaggetje van Borneo kunnen de leerlingen zien dat ik docent aardrijkskunde ben. De vlag heb ik gekregen van de bewoners van Borneo."

Sinds vijf jaar geeft Van Soest naar tevredenheid les in Elst. ,,Het is een gezellig dorp qua voorzieningen maar na de herinrichting is het centrum drukker en is het er voor fietsers niet beter op geworden. Het is geen dorp waar je zo doorheen loopt."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elster tieners veroveren online kerstbomenhandel in regio
    VIDEO

    Elster tieners veroveren online kerstbomen­han­del in regio

    ELST - Steeds meer gaat online en wordt thuis bezorgd: van boodschappen tot speelgoed, van de wasmachine tot schoenen. ,,Dus waarom de kerstboom niet’’, vroegen Bart Mathijssen en Julian Macleane uit Elst zich hardop af. Dus trekken de twee 18-jarige de ondernemersschoenen aan en verspreiden komend weekend in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen 50.000 flyers. In de hoop zoveel mogelijk kerstbomen achter de voordeuren te krijgen.

Betuwe