Bemmel 0309- Betuwenaar, Elisa Kuijper/LH
Volledig scherm
Bemmel 0309- Betuwenaar, Elisa Kuijper/LH © Erik van 't Hullenaar

Elisa is docent op het ROC en heeft een drukke week

BetuwenarenMet de autosleutels nog in de hand loopt Elisa Kuijper (37) naar de Jumbo. De Bemmelse is docent op ROC De Leijgraaf, waar ze onder meer les geeft in pedagogiek en muziek & dans. 

Ze vindt het belangrijk om er hip uit te zien - daar wordt ze zelf blij van én het past bij de doelgroep: haar leerlingen zijn tussen de 16 en 21 jaar oud. 

Het is een heel drukke week, vertelt Kuijper, de eerste dat de leerlingen weer op school zijn. Daar komt van alles bij kijken en zo gaat er meer werk in zitten dan gewoonlijk. De maaltijd voor vanavond moet dan ook niet te ingewikkeld zijn.,,Ik heb nog geen idee, laat me zo in de winkel verrassen. Het moet wel gezond zijn, met het oog op mijn zoon van 8 en dochter van 6 jaar.”

Betuwenaren

De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto’s van Erik van ‘t Hullenaar, Rolf Hensel of Gerard Burgers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe