Frans Hoff is na 70 jaar weer terug in Huissen

BetuwenarenHUISSEN - Frans Hoff (87) is na 70 jaar weer terug in Huissen. Toen hij 17 jaar was, ging hij uit huis en vertrok hij naar Voorschoten om te werken in de horeca. ,,Ik werkte bij de Keukenhof, maar ook in Leiden en Amsterdam."

Betuwenaren
De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto's van Erik van 't Hullenaar.

Twee weken geleden is hij terugverhuisd, naar Sancta Maria in Huissen. ,,Ik mis Voorschoten wel, daar ken ik veel mensen", zegt Hoff.

Hij leest graag boeken en tijdschriften. ,,Ook hou ik van puzzelen. Ik maak legpuzzels maar ook de puzzels die in tijdschriften staan", vertelt hij.

Als hij een themalegpuzzel moet kiezen, dan maakt hij er het liefst een met huizen. ,,Geen bossen of natuur, dat is te moeilijk."
Over het aantal stukjes is hij duidelijk, dat moeten er 1.000 zijn. ,,Puzzels van 500 stukjes zijn te makkelijk."

Volledig scherm
Frans Hoff © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe