Goede vrienden door samen te ‘chillen’

BetuwenarenSamen zitten ze op een scooter midden in het centrum van Elst: goede vrienden Job Meijer (23) en Sharree de Leeuw (18). Beiden komen uit Elst. Ze zijn nu zo’n 2 jaar bevriend. ,,We kennen elkaar via onze vriendengroepen”, legt Meijer desgevraagd uit. ,,We kwamen elkaar tegen bij het chillen en raakten gelijk bevriend.”

Hij fitnesst veel en is hard op zoek naar een baan, zij volgt de koksopleiding en werkt bij restaurant de Firma in Nijmegen. In hun vrije tijd spreken ze met enige regelmaat af. ,,We hebben net boodschappen en gaan zo lekker op de bank zitten en tv-kijken”, verelt Meijer. ,,We doen wel meer dan dat hoor”, vult De Leeuw lachend aan. ,,Samen naar de bios, met vrienden op stap of uit eten bijvoorbeeld. Gewoon lekker samen chillen dus!”

Job Meijer (23) en Sharree de Leeuw (18) uit Elst
Volledig scherm
Job Meijer (23) en Sharree de Leeuw (18) uit Elst © Gerard Burgers
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe