Gouden toekomst voor Stijn uit Huissen

BetuwenarenStijn Roelofs (17) uit Huissen volgt de opleiding installatietechniek aan het ROC in Nijmegen. Bij café-restaurant de Vereniging in Elst is hij tijdens zijn stage druk met het vervangen van buizen, een klus die ongeveer een dag in beslag neemt. ,,Elektrotechniek, dus dat is net weer even wat anders dan ik normaal doe.’’ 

De school is veel bezig met duurzame energie, Roelofs wil later warmtepompen gaan installeren. ,,Hij volgt de richting met een gouden toekomst”, zegt een docent voorbij komt en bij toeval op zijn leerling stuit. ,,Er zijn echt veel mensen voor nodig.”

Roelofs is linksback bij de A1 van v.v. Jonge Kracht. ,,We zijn het hele seizoen nog ongeslagen, dus we hopen kampioen te worden. Het is een echt team, iedereen is er gewoon altijd.” 

Volledig scherm
Stijn Roelofs. © Eveline Van Elk
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe