Het drukke leven van Manuela: Werken, een fietspomp kopen en dan weer naar zwemles

BETUWENARENManuela Brandt (38) en haar zoontje Joah Meijer (4) zijn op zoek naar een fietspomp in Elst. ,,Ik heb er thuis drie, maar die doen het allemaal niet. En we zitten met lekke banden”, vertelt Brandt. De alleenstaande moeder van twee kinderen werkt in de administratie. 

,,Een druk leven! Vandaag heb ik gewerkt, hem van school gehaald en straks gaan we nog naar zwemles. We wilden eigenlijk ook een ijsje halen, maar de ijssalon is helaas nog dicht.”

Joah gaat sinds kort naar de basisschool. ,,Hij vindt het er leuk. Wat vind je nog meer leuk Joah?” De kleuter is niet erg spraakzaam, maar zijn moeder verzekert dat hij houdt van snoepjes eten en kleien. Het huis staat vol met zijn creaties. Ook knuffels zijn een favoriet. ,,Het konijntje dat hij nu bij zich heeft, heeft hij vorige week zelf uitgekozen in de Hema.” 

Betuwenaren

De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto’s van Erik van ‘t Hullenaar, Rolf Hensel of Gerard Burgers.

Volledig scherm
Manuela Brandt en Joah. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe