Ideaal tussen Arnhem en Nijmegen in

BetuwenarenHij is een Betuwenaar in hart en nieren. Geboren in Bemmel, woonde jaren in Lent. Zij komt uit Arnhem, maar verhuisde eveneens naar Lent.  Zo’n 24 jaar terug streken de 57-jarige Jan Houterman en zijn 61-jarige vrouw Willy samen neer in Elst. 

Geheimpje verklappen: ze wilden er eigenlijk helemaal niet wonen. Maar toen ze er eenmaal woonden, wilden ze er ook niet meer weg. Hij: ,,Elst heeft alles. Veel winkels, gratis parkeren, een treinstation. Je bent ook zo in het buitengebied, waar ik zelf veel wandel.” 

Zij: ,,De ligging van het dorp, precies tussen Arnhem en Nijmegen in, is ideaal.’’ Ze pauzeert even. Een glimlach verschijnt op haar gezicht: ,,Alhoewel, toen de kinderen opgroeiden waren de meningen over Vitesse en NEC bij ons in huis altijd erg verdeeld.”

Jan Houterman (57) & Willy Houterman (61) uit Elst.
Volledig scherm
Jan Houterman (57) & Willy Houterman (61) uit Elst. © Gerard Burgers
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe