Isabelle gaat komende zomer weer koken op de Horizontoer

BetuwenarenHond Trippel is bijna 15 en daarmee hoogbejaard. Isabelle Theissen (23) heeft desondanks net een heel eind met haar gelopen. Tijd om even uit te rusten op een bankje in de Dorpsstraat in Elst. ,,Trippel is mijn oppashond, heerlijk om lekker met haar erop uit te gaan.” 

Betuwenaren

De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto’s van Erik van ‘t Hullenaar, Rolf Hensel of Gerard Burgers.

Theissen gaat ook nog even naar de fruitspeciaalzaak en de kaaswinkel. Ze werkt bij Sugar Hill in Arnhem in de horeca, 38 uur per week.

Deze zomer gaat ze weer op Horizontoer. ,,Een varend muziek- en theaterfestival. Dan ga je met zeilboten langs alle Waddeneilanden. Weinig mensen kennen het, maar het is echt een tip.”

Er treden artiesten op, internationaal maar ook Nederlands talent. ,,Ik kook voor ze op de boot. Een van mijn grote hobby’s. Mijn specialiteit is falafel. Ik laat het drie dagen wellen. Geleerd in Dublin, waar ik een tijdje woonde.”

Volledig scherm
Isabelle Theissen met Trippel in Elst. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe