Kathy kijkt uit naar het jejo-kamp

ELST - Kathy 'T Jong uit Oosterhout komt juichend de aula van het Lyceum Elst uit gelopen. Ze is blij dat ze haar boeken mocht inleveren en dat ze het eerste jaar goed is doorgekomen. 

„Die boeken waren wel zwaar hoor. Een van mijn vriendinnen heeft ze gewogen en het is toch wel meer dan negen kilo.” Nu kan de zomervakantie beginnen. Ze gaat met vriendinnen op jejo-kamp. „Dat organiseren ze vanuit de carnavalsvereniging in Oosterhout. Het is een kamp waar je van alles kunt doen: sporten, drama, noem maar op. Je weet alleen van tevoren niet waar je heen gaat. Daarna gaan we nog met ons gezin op vakantie en dan ben ik wel weer klaar voor het tweede jaar.”

BETUWENAREN
De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto's van Erik van 't Hullenaar, Rolf Hensel, Gerard Burgers of Marc Pluim

Quote

Een vriendin heeft ze gewogen en het is toch wel meer dan negen kilo

Kathy 'T Jong
Volledig scherm
Kathy 't Jong. © Gerard Burgers
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe