Tijd voor een feestje voor Henk en Marijke

BetuwenarenEen nieuw avontuur voor Henk (73) en Marijke (75) van Zeijts uit Elst. Ze betrekken een nieuwe woning, in het centrum van het dorp. ,,We woonden aan de buitenkant van Elst”, vertelt Henk van Zeijts. ,,En we worden er niet jonger op.” 

Het oude huis werd te groot, met vier slaapkamers én een praktijkruimte, waar Marijke van Zeijts haar werk als energetisch therapeut uitvoerde.

,,Onze zoon heeft het huis gekocht.” Samen met de praktijk, want hij oefent hetzelfde vak uit als zijn moeder. 

Het echtpaar is nog aan het klussen, voor de spullen morgen over-verhuisd worden. Het huis is twee weken geleden opgeleverd. ,,We hebben nog nooit in een nieuwbouwhuis gewoond”, zegt Marijke van Zeijts. Het echtpaar viert over twee weken óók nog haar 50-jarig huwelijk. Proost! 

Betuwenaren

De Gelderlander portretteert de inwoners van de Betuwe. Ze vertellen over hun leven van alledag en over hun dromen. Met foto’s van Erik van ‘t Hullenaar, Rolf Hensel of Gerard Burgers.

Volledig scherm
Henk en Marijke van Zeijts. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe