Tweeling weer samen naar de club

BetuwenarenRens en Ella Lammers (9) uit Bemmel zijn een tweeling. ‘Soms’ kunnen ze goed met elkaar opschieten. Ze zitten samen weer op volleybal, nadat Rens even gestopt was omdat hij ongeveer de enige jongen was en hij voetbal weleens uit wilde proberen. ,,Maar nu zijn er vier jongens.''

Broer en zus zitten op de Donatushof, maar niet bij elkaar in de klas. Waar Ella het liefst rekent, houdt Rens zich graag met de creatieve vakken bezig. Wat hij later wil worden weet hij al: bioloog. Freek Vonk, die volgt hij dan ook op de voet. ,,Mijn favoriete dier is een pinguïn.”

Huisdieren had de tweeling tot voor kort: drie vissen, maar die zijn verhuisd naar de vijver op hun moeders werk. ,,We hadden geen zin meer om ervoor te zorgen”, zegt Ella. Een pinguïn, dat wordt toch lastig. Rens gaat later op expeditie naar de zuidpool.

Volledig scherm
Rens en Ella Lammers. © Erik van ’t Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe