Veel planten en één gouden aap

BetuwenarenVan planten tot cirkelvormig behang. Van gekleurd servies tot complete bankstellen. En één gouden aap. Je kan het zo gek niet bedenken of Nathalie Bakker (43) biedt het aan. Bakker is eigenaar van cadeau- en woonwinkel Vier in het centrum van Elst. 

Hoe ze aan de opvallende attributen komt? ,,Ik ga veel beurzen af, op zoek naar opvallende dingen. Maar ik doe ook inspiratie op via Instagram, door bijvoorbeeld trends te volgen. Of door naar tv-programma’s als ‘VT-wonen’ te kijken.”

Mode, design en inrichting hadden altijd al haar interesse. ,,Het is al jaren mijn passie, ja.” Inmiddels is het dus ook haar beroep. Bakker is er gelukkig mee. ,,Als je doet wat je leuk vindt, inspireren en laten inspireren in mijn geval, is het heerlijk om te werken.”

Nathalie Bakker (43) uit Elst.
Volledig scherm
Nathalie Bakker (43) uit Elst. © Gerard Burgers
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Betuwe