Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Arnhemmer (23) schuldig aan ‘doorrijden na ongeval’: ‘Er was helemaal geen botsing’

Bij de politierechterARNHEM - Alles wríngt in deze zaak, vindt de 23-jarige Arnhemmer Ç.: het juridische voorspel, de eis tot schadevergoeding en eigenlijk de hele aanklacht. „Ik voel me gewoon niet schuldig”, is zijn standpunt. 

4 reacties

 • Patries

  1 jaar geleden
  Klopt. Heeft ie niet gedaan. Niet netjes. Daarom ook een taakstraf. Maar ook terecht dat de schadeclaim is afgewezen. Die claim maakt die vrouw net zo erg wat betreft gedrag. Al een schadevergoeding via de verzekering en dan toch nog extra geld willen. 
 • Maxijazz

  1 jaar geleden
  Lekker in een auto rond akkeren, beetje vlotjes een rotonde op rijden, contact maken met fietser maar dan toch zelf maar beslissen dat je denkt dat zij wel zal stoppen, dan nog doorrijden, zo van, ach joh, ze gleed zelf uit, 100%, laat ik er 99 van maken dat hij ook niet gestopt was als er niemand in de buurt was geweest. Sorry, misschien niet juist zo te denken, maar zo achteloos reageren, dat zou ík iig zeker niet doen. En dan ook nog schulden hebben, ik zou dan toch eerst een scooter of bus abonnement nemen ipv en dure auto maar goed, andere discussie.
 • Ton

  1 jaar geleden
  Vreemd verhaal. Er is immers nul bewijs.
 • Joris

  1 jaar geleden
  Als mijnheer een beetje fatsoen 'in zijn flikker' had gehad, was hij sowieso gestopt om te kijken hoe het met mevrouw ging... en haar geholpen.Als het mij zou gebeuren en ik zou mevrouw zien vallen of liggen, was ik haar gaan helpen... zelfs al zou ik voorrang hebben gehad !

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

 2. Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'werd langzaam ongelukkig'

Arnhem e.o.