Cafébezoeker ontkent dreigement familie van beveiliger uit te moorden: ‘Ik heb zelf kinderen!’

BIJ DE POLITIERECHTER'Ik praat met mijn handen", verklaart de 35-jarige verdachte K. in zijn laatste woord, waarmee hij wil hij zeggen dat het grote onzin ís en blijft dat een beveiliger van café De Buik hem in de nacht van 14 op 15 september 2019 een schietgebaar zag maken. Een valse interpretatie van zijn handbewegingen.

Volledig scherm
Schietgebaar. Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte

Toch kreeg hij een aanklacht wegens 'bedreiging' aan zijn broek, want volgens diezelfde beveiliger zou hij erbij hebben geroepen: ,,Ik schiet je dood en ik schiet je hele familie dood." Ook dat is absoluut uit de lucht gegrepen, bezweert de verdachte, want hij heeft zélf kinderen en dan zeg je zoiets niet.

Wat K. dan wél tegen de beveiliger zei toen deze hem de toegang tot het café ontzegde? Niet meer dan: ,,U moet uw werk doen, maar maak geen misbruik van uw uniform."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.